삼육대학교

본문 영역

학부교육·대학원

대학원 소개 대학원 소개

Graduate Schools of Sahmyook University 삼육대학교 일반대학원, 한국사회의 빛과 소금이 되려는 젊은이들이 연구활동에 매진!
위치:대학원건물 101호 대학원교학팀건물 위치 찾기전화번호:02-3399-3008, 3010, 3016
팩스번호:02-3399-3009이메일:-
홈페이지:http://www.syu.ac.kr/web/grad/home
삼육대학교 일반대학원 소개

삼육대학교 대학원은 제칠일안식일예수재림교회의 생명회복 교육이념을 바탕으로 신체와 지성과 영성의 조화를 이루게 하는 기독교적 전인교육을 실시하고, 인류사회에 이바지하는 보람된 삶을 위해 전문적인 학문을 탐구하며 배우고 익혀 학문적 성취를 토대로 이타적인 봉사를 실천하는 유능한 기독교적 지도자를 배출하는데 목적을 두고 있습니다.
1981년 문을 연 삼육대학교 대학원은 눈부신 속도로 성장해왔으며 석사과정에는 신학과, 상담교육학과, 사회복지학과, 약학과, 간호학과, 물리치료학과, 환경원예학과, 융합과학과, 음악학과가 개설되어 있으며 신학과, 약학과, 물리치료학과, 간호학과, 보건학과 박사과정이 개설되어 있습니다.
현재 대학원에서는 더욱 깊이 있는 학문탐구와 인격함양을 통해 한국사회의 빛과 소금이 되려는 젊은이들이 밤낮을 잊고 연구활동에 매진하고 있습니다.
"여러분의 소중한 투자는 재림교회의 미래 리더들을 양성하는데 큰 힘이 될 것입니다!"

" Graduate Schools of Sahmyook University - the lights never go out at the research center here"

The Graduate Schools of Sahmyook University, which was established in 1981, is a prestigious educational institution under the guidance of the Seventh-day Adventist Church of Korea which has grown at a remarkable speed. The master's program confers degrees by the Department of Theology, Department of Religious Education, Department of Pharmacy, Department of Nursing, Department of Physical Therapy, Department of Convergence Science and Department of Music. Doctorate course are offered for the Department of Theology, Department of Pharmacy, Department of Physical Therapy, Department of Nursing and Department of Public Health.

These schools of advanced learning serve as a solid foundation for showcasing the educational Philosophies of Sahmyook to the world.

The students at our graduate schools devote their energies to become the "the salt of the earth" through in depth research in a wide range of disciplines as well as nurturing character and social conscience.

"Your valuable contributions will help us foster future leaders of the Seventh-day Adventist Church!"

담당부서 : 대학원교학팀 담당자 : 송미정 이메일 : songmj@syu.ac.kr 최종수정일 : 2011-03-15

스카이스크래퍼 영역